Logó - Neffisz színes logója

Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság versenyprogram 2024

Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság versenyprogram 2024 kihirdetése a versenyzőknek
Elérhetővé vált a Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság 2024-es versenyprogramja. A dokumentum részletes leírást nyújt a versenyről.

Örömmel értesítjük a funkcionális fitnesz közösségét, hogy elérhetővé vált a Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság 2024-es versenyprogramja! A dokumentum részletes leírást nyújt a különböző korosztályok tesztfeladatairól, azok végrehajtásának menetéről és a szükséges standardokról.

Az idei versenyprogram számos izgalmas és kihívást jelentő feladatot tartalmaz, melyek célja, hogy a fiatal versenyzők maximálisan megmutathassák képességeiket és fejlődésüket. Az egyes tesztek között szerepel az állóképességi, erő, saját testsúlyos, ügyességi, kevert és teljesítmény feladatok, mindegyik specifikus követelményekkel és pontozási rendszerrel.

A versenyprogramot az alábbi linken keresztül lehetséges megtekinteni: Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság 2024 Versenyprogram

További információkért és a verseny részleteiért figyeljétek a kommunikációs csatornáinkat!

Megosztom a posztot

További Posztok

Ezúton meghívunk a Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség 2024. évi rendes közgyűlésére.
Mai interjúalanyunk Csóka Gábor volt, aki a Genesis Funkcionális Sportegyesület elnöke. Ismerjétek meg az egyesületet és a CrossGenesis-t Gábor válaszai alapján.
Az IF3 Európabajnokság magyar kvalifikációja során izgalmas küzdelmek zajlottak. Olvasd el Baksza Ádám Masters Világbajnok összefoglalóját.

Értesülj egyből az újdonságokról és aktualitásokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozással elfogadom és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatot