Logó - Neffisz színes logója

Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság versenyprogram 2024

Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság versenyprogram 2024 kihirdetése a versenyzőknek
Elérhetővé vált a Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság 2024-es versenyprogramja. A dokumentum részletes leírást nyújt a versenyről.

Örömmel értesítjük a funkcionális fitnesz közösségét, hogy elérhetővé vált a Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság 2024-es versenyprogramja! A dokumentum részletes leírást nyújt a különböző korosztályok tesztfeladatairól, azok végrehajtásának menetéről és a szükséges standardokról.

Az idei versenyprogram számos izgalmas és kihívást jelentő feladatot tartalmaz, melyek célja, hogy a fiatal versenyzők maximálisan megmutathassák képességeiket és fejlődésüket. Az egyes tesztek között szerepel az állóképességi, erő, saját testsúlyos, ügyességi, kevert és teljesítmény feladatok, mindegyik specifikus követelményekkel és pontozási rendszerrel.

A versenyprogramot az alábbi linken keresztül lehetséges megtekinteni: Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság 2024 Versenyprogram

További információkért és a verseny részleteiért figyeljétek a kommunikációs csatornáinkat!

Megosztom a posztot

További Posztok

Mai interjúalanyunk Németh Szabolcs, aki a Revolution - Funkcionális és Küzdősport Egyesület elnöke. Ismerjétek meg az egyesületet és a Revolution SE termet Szabi válaszai alapján.
Simon Réka versenybeszámolóját olvashatjátok, aki a 4. helyen végzett a 2024-es Funkcionális Fitnesz Európa Bajnokságon. Gratulálunk Réka, büszkék vagyunk rád!
Ónodi Ferenc egy közös edzésen vehetett részt Rich Froning-al Londonban. Fecó élménybeszámolóját olvashatjátok a cikkben.

Értesülj egyből az újdonságokról és aktualitásokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozással elfogadom és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatot