Logó - Neffisz színes logója

Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság versenyprogram 2024

Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság versenyprogram 2024 kihirdetése a versenyzőknek
Elérhetővé vált a Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság 2024-es versenyprogramja. A dokumentum részletes leírást nyújt a versenyről.

Örömmel értesítjük a funkcionális fitnesz közösségét, hogy elérhetővé vált a Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság 2024-es versenyprogramja! A dokumentum részletes leírást nyújt a különböző korosztályok tesztfeladatairól, azok végrehajtásának menetéről és a szükséges standardokról.

Az idei versenyprogram számos izgalmas és kihívást jelentő feladatot tartalmaz, melyek célja, hogy a fiatal versenyzők maximálisan megmutathassák képességeiket és fejlődésüket. Az egyes tesztek között szerepel az állóképességi, erő, saját testsúlyos, ügyességi, kevert és teljesítmény feladatok, mindegyik specifikus követelményekkel és pontozási rendszerrel.

A versenyprogramot az alábbi linken keresztül lehetséges megtekinteni: Junior Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság 2024 Versenyprogram

További információkért és a verseny részleteiért figyeljétek a kommunikációs csatornáinkat!

Megosztom a posztot

További Posztok

A II. Fitter & Stronger Kupa második éve várta az amatőr versenyzőket, sok nyereménnyel és jó hangulattal. Borbíró Zoltán versenybeszámolóját olvashatjátok a cik
Pávkovits Gyöngyvér volt a mai interjúalanyunk, akit bemutatunk, illetve kérdezzük a Funkcionális Fitnesz Junior Bajnokságról.
Mai interjúalanyunk Zircher Kitti volt, aki a Dombóvári Z2 Sportegyesület alelnöke és edzője. A beszélgetésünk témája a Junior Nemzeti Bajnokság volt.

Értesülj egyből az újdonságokról és aktualitásokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozással elfogadom és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatot