„Train with Rich London” – Ónodi Ferenc közös edzése Rich Froning-al

"Train with Rich London" - Ónodi Ferenc közös edzése Rich Froning-al
Ónodi Ferenc egy közös edzésen vehetett részt Rich Froning-al Londonban. Fecó élménybeszámolóját olvashatjátok a cikkben.

A Neffisz megkeresésének szívesen téve eleget, írnék néhány sort a Rich Froning és Facundo (Mayhem Athelete edző) által tartott londoni workshopról. 

2018 Augusztusa óta követem a konkrét Mayhem Athlete programot, így lassan 6 éve edzek ezzel a metodikával. 

Nem vagyok egy “fanatikus” rajongó, de szeretek képbe lenni és szívesen követem az összes Mayhem-el és Rich Froning-al kapcsolatos tartalmat, őt azért nem kell bemutatni senkinek, abban biztos sokan egyetértünk, hogy meghatározó a személyisége a sportunkban (Crossfit). 

Egyébként instagram story-ban és a weboldalukon reklámozták az Európai turnét, ahol 4 helyszínen tartottak szemináriumot. 

Az első állomás London, majd Brüsszel és végül Párizs, Lyon (Europe Semifinal). 

Adott a lehetőség, hogy még mélyebb betekintést nyerjek az edzésprogram hátterébe, nem mellesleg Európában lehetett találkozni Rich-el, ami önmagában nem túl gyakori dolog. Nagyjából 2 óra alatt leszerveztem, lefoglaltam és megvettem mindent. Edinával (feleségem) konzultálva, Londonra esett a választás, nem tudom megindokolni, hogy miért, de más szóba sem jött. 😀 

Május 12-én vasárnap a Crossfit Central London termében került sor az eseményre, limitált, kb. 25 fős létszámmal.

CrossFit Central London edzőterem Londonban Ónodi Ferenccel

Maga a program így nézett ki: 

  • Bemutatkozás (Rich Froning beszélt magáról, illetve az elmúlt időszakáról a sportban) 
  • Mayhem Athelete programozás (Facundo)
  • Közös workout #1 
  • Mayhem affiliate termek és egyéni Mayhem programok (Facundo)
  • Közös workout #2 
  • Kérdez-felelek Rich-től 
  • Fotózás stb. 

Papíron 2 óra, de gyakorlatban egy 3 és fél órás esemény volt (Nyilván nem bánta senki).

Rich Froning edzést tart Ónodi Ferencnek a Central London CrossFit teremben

Számomra abszolút egy életre szóló élmény volt. Nagyon kiváncsi voltam milyen élőben Rich Froning, milyen vele beszélni és milyen a teljesítménye élőben. 

Minden szempontból pozitívan csalódtam, a konkrét esemény előtt mikor még csak gyülekeztünk, odalépett hozzánk beszélni (Edinához és hozzám). Kérdezte honnan jöttünk, mivel foglalkozunk, mesélt arról, hogy a családjából ki jött vele Európába, milyen volt az útja, majd minket is meghívott Cookeville-be, hogy bármikor szívesen látnak minket edzeni náluk. Már ez önmagában képzelhetitek milyen élmény. 🙂

Rich Froning és Ónodi Ferenc közös képe a CrossFit Central Londonban

Ami a teljesítményét illeti.. hát még mindig nagyon kemény. Volt szerencsém a 2. workoutban vele dolgozni párban.. csatolok képet mennyi időt töltöttem 4-es, illetve 5-ös zónában pulzus ügyileg, brutál volt.

Ónodi Ferenc pulzusszáma CrossFit edzés közben Rich Froninggal
Rich Froning és Ónodi Ferenc közös képe a CrossFit Central Londonban edzés közben

Összegezve nem kérdés számomra, hogy megérte. Lassan 12 éve mozgok aktívan a Crossfit világában és kell az ilyen élmény, ami feltölt, valamint motiváció szempontjából sem utolsó.

Rich Froning, Ónodi Ferenc és Fecó felesége a CrossFit Central Londonban

Köszönjük a részletes beszámolót Fecó!

Megosztom a posztot

További Posztok

Rózsa Ruben kerül ma bemutatásra a közösségünknek. Kérdéseinket a Felnőtt Nemzeti Bajnoksággal és sportkarrierjével, valamint mindennapi életével kapcsolatban tettük fel.
A mai interjúalanyunk Hajós Kornél volt, akit bemutatunk a közösségünknek. Kérdéseinket a Funkcionális Fitnesz Felnőtt Nemzeti Bajnoksággal és a Világbajnokságra való felkészülésével kapcsolatban tettük fel neki.
A mai interjúalanyunk Varga Boglárka volt, akit bemutatunk a közösségünknek. Kérdéseinket a Felnőtt Nemzeti Bajnoksággal kapcsolatban tettük fel.

Értesülj egyből az újdonságokról és aktualitásokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozással elfogadom és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatot