VIDA-SZÜCS JÓZSEF

2023 Felnőtt Nemzeti Bajnokság - Férfi 2. helyezés
2023 Európa Bajnokságra kvótát szerzett versenyzőnk

Sziasztok! Vida-Szücs József vagyok, 23 éves egyetemi hallgató. Szenvedélyem a sport és az egészséges életmód, amit a CrossFit világában találtam meg. Az évek során személyi edzőként és csoportos órák tartójaként dolgozom a CrossFit B’bros edzőtermekben.


Hogyan kerültem kapcsolatba a funkcionális fitnesszel? Az akkori House of Wodsban vágtam neki a funkcionálisnak Tomán Kornélnál, aki édesanyám edzője volt korábban. Így 2016-ban elkezdtem belemerülni a CrossFit világába, és azóta is szenvedéllyel űzöm ezt a sportot.
Az eredményeimre is büszke vagyok, mind belül, mind pedig kívül. A CrossFit által nem csak fizikailag erősödtem meg, hanem mentálisan is fejlődtem. A kitartás, az elkötelezettség és a folyamatos fejlődés iránti vágy mind-mind része lett az életemnek.

2019-ben kezdtem meg karrieremet a CrossFit B’brosban, akkor még csak mint versenyző Zsolt Sóti kezei alatt. A mai napig is az ő edzés programját követem, és ennek köszönhetően az évek alatt számos elismerésben és sikerben volt részem.
Az egyik legkiemelkedőbb eredményem az Elite kategóriában elért Lowlands Throwdown-n elért 4. helyezésem 2022-ben. Emellett az Italian Fall Series-en is szép eredményeket értem el, ahol 11. helyen végeztem 2021-ben, majd 16. helyezést értem el 2022-ben. Valamint sikerült 2022-es és 2023-ban is az első helyen végeznem hazánkban a CrossFit Openen.

Amikor nem a teremben vagyok, imádok utazni és új helyeket felfedezni.
Emellett a videószerkesztés és a fotózás is nagy érdeklődési területem, így gyakran dokumentálom a sportteljesítményeimet és a kalandjaimat.
Ha szívesen megtekintenétek a CrossFit B’bros edzőtermeinket vagy részt vennétek az óráinkon, örömmel várunk benneteket!

Közösségi felületeink

© 2023 Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség. Minden jog fenntartva.